Сьогодні, 0 16:00, на Центральному стадіоні ім. Тонкочеєва відбувся товариський футбольний матч між командами журналістів та міської влади, ініційований газетою “ПОДОЛЯНИН” та організований спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради. Футбольний поєдинок проведено з нагоди Дня фізкультури і спорту в Україні та Дня солідарності журналістів, що цього року припадають на 8 вересня.

Учасники футбольного поєдинку зіграли два тайми по 30 хвилин. Перший з них завершився рахунком 0:0, а другий – на користь команди виконкому Кам’янець-Подільської міської ради з рахунком 3:0. Перший гол у ворота суперників забив головний спеціаліст відділу з охорони культурної спадщини Микола Грушка, другий – головний спеціаліст з питань використання трудових ресурсів, зайнятості та альтернативної служби управління праці та соціального захисту населення Юрій Гулько, третій – знову Микола Грушка.

Коментатором головного футбольного матчу напередодні Дня фізичної культури і спорту та Дня солідарності журналістів став Володимир Черняк – капітан команди КВН “Кам’янецький формат”.